Velkommen i biografens Foyer og Kiosk

Foyeren og Kiosken er placeret i det gamle borgmesterkontor, og indretningen er historisk præget med dele fra det gamle rådhus.

Vi har genbrugt de gamle arkivskabe fra kommunekontoret, og kioskdisken er beklædt med de flotte messingplader som sad på rådhusets indvendige sydgavl. Så det er med lidt nostalgi, at man træder ind i Kiosken.

Inden den gode filmoplevelse, kan man hygge sig sammen med de andre biografgæster i foyeren, og forsyne sig med byens bedste popcorn. I Kiosken har vi to salgsstationer, hvor vi udover køb af billetter og popcorn også tilbyder bl.a. kaffe, the, juice, sodavand, slik og chokolade til fornuftige priser.

Man kan naturligvis bruge Dankort og diverse internationale betalingskort (Visa/Visa Electron/VPay, MasterCard/Maestro, JCB, Unionpay, Diners/Discover) i kiosken. Betalingen kan naturligvis også foregå kontaktløst.

Bemærk: Pga. tekniske ændringer hos MobilePay i marts 2024, tilbydes betaling med MobilePay desværre ikke længere - en genindførsel overvejes, hvis efterspørgslen er til det.

      

Inden filmen går i gang, kan man se lidt filmtrailers i biografens foyer, se på kunst fra en af byens kunstnere, eller tage sig et spil bordfodbold.

Vi ses i biografen - god fornøjelse...